26 mars

05.34 Fikar. Huvudvärk. Ja dessa nätter…Tror varje natt att ”inatt blir de föl” Vaknar-tittar-vaknar -tittar….. kl 03 gick jag ut m valp. Han kissa. Gula katten smet in . Han är inte optimal att ha inne på natten. Går runt o jamar…..kl 04 hörde jag Skrutt börja ulka…..in o spyr i TV rummet. Tur i oturen va de på mattan o inte på trägolv med mellanrum.

kl 5 va de liksom ingen ide längre.

Valpen sovit hela natten och nu utsövd o leksugen.

Igår plocka vi in Marknes två ston på lite makeover inför hemresan…Gick fint. Lite rörigt m hingst som fick ny plats o skulle ”bråka” in den.

Martin ringde onsdag och hade tagit Covid test han skulle få svar på igår. Kännts sej lite krasslig en tid men ville komma om testet var bra. Har dock inte hört av sej = töligt. för planering. Har själv ett utvecklingssamtal i em på Birks skola samt en lektion inplanerad.

Så idag vet man inte hur de blir helt enkelt.