27 jan

06.00 Fikar. Snart är januarihelvetet slut ser ja. Skönt. Igår red jag tre hästar innan avfärd. Hann inte Actor men Karin tog en liten ritt.

Av min bomövning (tror ja) va Iogurte ex vis bättre. Eller man kanske kom till ridning bättre. Tror dock att de hjälper. Red hingsten …bättre efter de första 15 min då han faktiskt är lite hingstig(konstigt)hahaah Inte nåt stort alls men jag känner att han är annorlunda med nån mer i manegen. Rider ju oftast själv-

Kom hem kl 22 och kolla Farmen-Viktigt hahah.

Idag -12 ute o + 12 inne. Härligt.

SKa så snart som möjligt se över proppar för tävlingar och även mitt egna tävlande. Är nåt möte på G och de kanske är så att de flesta arrangörer ligger o väntar med att skriva. Men de borde ju inte va nån skillnad mot förra årets restriktioner.

Idag rida ,handla,städa och lektioner. En bra dag alltså

Är de ja???