26 jan

05.39 Fikar. SOvit rätt bra men vaknat en del ,mest pga hund mellan benen under täcke och katter ovanpå så man liksom sitter fast. Idag blir de Örebro. Behöver ge mej av runt lunch. Hemma rätt sent.’

Igår red jag ”ordentligt” Tycker jag gör de för de mesta men ibland rätt korta pass beroende på olika saker.Jag la ut klockan….bomövningen som är så bra.

Hingsten var ut först. Tror den övningen är till stor hjälp. Actor gjorde jag inte jättemkt bomövning med utan mer blandat . Iogurte vågade inte gå in i manegen först…..sedan skulle jag leda honom över….herregud. Han är ju så markskygg o konstig. Nåja de slutade med att han galoppa över med mej på. Bra för han. Ska fortsätta idag med samma.

Jo Skrutt blev pappa igår. Planerat. 5 valpar med en annan gårdshund. Så fina. 4 med svans och en utan