19 maj

05.40 Fikar. Gött. Halvsovit..hållit koll på kameran. Nej jag har sovit bra men vaknat o kikat på kameran så de är ingen fara. Det närmar sig Lynx….

Igår va fölis ute nästan hela dagen. Blev väldigt soligt mot slutet så vi tog in henne. En ny hage iordning. Där ska ston få gå med sina föl.

Jag red inget igår. Hade vigt denna dag till hagbygge. Rätt slut faktiskt. Blir rätt intensivt. Märks man börjar bli till åren.

Carro här o red Neymar och Zachary. Såg bra ut. Actor hade en vilodag.

Blir inget Uddevalla denna gång. 2 återbud och de blev lite få. Resan lång . Synd.

Idag ska Birk få hjälpa mej få ut fölis innan skolan. Fixa färdigt m hagar och rida. Har en del eget trädgårdsarbete jag vill ta tag i oxå.

Har haft kyckling i slowcookern under natten. Såg gott ut . Alltså jag köpte kyckling i affären..hahaha Låter och känns makabert när jag har levande kycklingar i hallen…

Min o Birks dag blev en fisketur. Kastspö. Haspelrulle vilket jag inte gillar . Jag fick en rätt fin Aborre på 3 je kastet…… Skulle sett minen på Birk men han fick oxå. Ganska snabbt hade vi fått 3 var varav vi släppte i de två minsta.

Proppen inskickad till SvRF gällande vår Midsommartävling. Tyvärr ngt avslagen då vi får backa på jubileet och ”bara” köra ponny/junior. dessutom i närområdet så de KAN inte bli så många alls.

Vi skulle dock behöva lite priser,täcken etc….