20 maj

05.39 Fikar. Bästa tiden på hela året. Och dagen för den delen. hahah

Dagen igår var en intensiv dag. Fick hjälp av Birk att släppa ut föl..sedan stallet. Red Actor som fick till 16 i varje men då stod han fasen i princip still på slutet. Hahahah v´bara de är ju en bedrift …

Zachary reds ut av Carro. Hade blomsättareftermiddag. Hade en massa plantor..t.om inne i huset ,som jag skyddade från frost. Ska väl va säkert nu tror jag. Satte dessa,rensade lite i rabatt osv. Carro kom och vi filmade rada . Jag åkte sedan till macken för inhandling av diesel till traktor.

Åkte till vattnet där jag ötte upp Birk och hans kompis . Fiske på G. Fiskade nån timme. Kasta bort 2 drag. Ingen fisk.

Birk hitta 3 drag, han gick längs kanten där vattnet sjunkit så de va botten framme så att säga. dragen intrasslade i nån rot, annat krafs. Såna som mej…..kastar bort drag grejen. Man kan säkert hitta görmkt om man letar. Knepig botten där borta. ALla tre var användbara.Fint

Hem o fylla bränsle i traktor och köra in hö. Kvällsfodra. Idag får hästarna gå in till lunch då gården är tom på folk som är kapabla att ta in hästar.

Jag åker till Karlskoga