18 maj

05.34 Fikar. Tyvärr legat lågt med träningen denna sista tid. Varit så jädra påställt. Min hjärna får svårt. Varit trött i kroppen av att kanske suttit 20 under en hel dag..Gått,sprungit,burit,ridit,städat……Nåja Ingen huvudvärk idag iallafall!!! Härligt.

Fölis mår bra. Ringde veterinär gällande efterbörden som inte släppte MEN den släppte strax innan han kom. Fanns dock nåt hål i den så han gav henne lite medicin. Kan ju bli infektioner.

Tog med hjälp in de andra dräktiga. Får försöka arrangera nåt vid stallet till dem. Blir ohantebart o ha dem uppe vid lösdrift när jag är själv. Idag får jag hjälp till ett hag-bygge för mammor o föl.

Hemmadag idag. Birkdagen. Har ryktats o fiske i kväll….håller god min o biter i hop. Inge sugen men nu är de Birks grej.

Träningen gick superbra i helgen. Actor toppade. Gjorde för första gången 15 byten i varje. Härligt.