7 april

05.56 Fikar. Igår blev de ingen stadstur. Fick rätt snabbt klart för mig de va en knölig ide. Tror jag släpper gym denna vecka trots de skulle vara skönt.

Red Neymar o Tarco på utebanan. Gick bra. Actor tränade för Johan,gick bra.

Idag inga större utsvävningar. Handla möjligtvis. lagade en slowcooker på en älgköttsbit igår,nog den bästa hittills. ramla isär…fixa en sås som dock kunde varit ngt godare men de fluffiga potatismoset kompenserade lite.

Nåt hände vid städningen i förrgår…vet ej men TV funkar ej med sin box. Kollade ju Chromecast..men igår när jag återigen skulle köra CC och trodde de va lätt så tog de sina 30 min igen. Tyvärr bl.a bl.a bl.a hela tiden ända till ”du är ansluten” Kolla Robinson och gick sedan o la oss. 21.00 Hahahhah

vilket då resulterar i klarvaken kl 01…..somna tillslut om och körde på till 5.

Denna vecka: Karlskoga,Uddevalla,Vara,Örebro,Sunne/Munkfors,Kil…Hahahhahahha