8-9 april

05.35 Fikar vilket jag gjorde även igår trots lite bekymmer m minnet. Var så fokuserad på o va effektiv så jag missa bloggen.Igår va de Karlskoga … lång dag. Innan hann jag rida Actor. Ingen mer. Får sätta mer fart i dag.

Häst in från lösdrift o med i lastbilen . Ska mot Uddevalla idag och i morron Vara. Roadtrip alltså.Viss packning ingår.

Fick messengertips från bästa bästa gällande en film på Actor. Har skickat lite filmer nån gång…Tycker de blir bättre o bättre. Han tycker passagen är bra men piaffen behöver han sitta mer OCH…………(magic)MER RESPEKT FÖR SKÄNKEL!!! Håller med o varför ska detta vara så svårt. Det behöver ju inte vara hårt eller burdust..de är väl nästan värre o sitta o skava i all oändlighet-

Hade lite fler supertips så igår va jag taggad. Gick faan bra. Pratar förstås om P Markne.

Hoppas på fint väder under Påsk så vi kan ha vår årliga picnic uppe i skogen.