6 april

06.06 Fikar o ja ”de är mååååndag morron”

Dag två av en miniprogramträning igår. Jag ser verkligen va nyttigt de är. Behöver träna själv. Ska ordna de.

Red Tarco och Actor innan,båda rätt bra. Eftermiddag gick åt att möblera,tvätta fönster o städa TV rum och badrum. Det är lite svårt huset…men gillart ändå, Svårt menar jag att man får ha lite överseende med städning för de är lite som damm o grejer hör till inredningen. Det är isolerat m mossa mellan stockar…går inte riktigt att hålla dammfritt osv. MEN så lite vi är sjuka i förkylning eller magåkommor(om nu de kan relateras till damm/kyla eller annat smuts ex vis) så verkar de gå rätt bra.

Mackor till kvällsmat. TV hade jag ju tänkt flytta på och då ”stört” genom att börja dra ur nån sladd till nån box så att den inte funka sedan. Tur man har de där Chromecast så de fick bli de.

TV står dessutom kvar och blev inte så som vi tänkt. Birk assisterade till att börja med.

Idag har jag satt en Älgstek i slowcookern. Jag ska försöka sätta fart på morron och åka till stan en sväng. Vill gymma och köpa hästmat.

Kl 13 ca behöver jag dock vara på väg till Hammarö o träna för Johan därefter en tur till mor o hämta nåt bortskämt och sedan hemöver. Måndagar Birks data-fria dag. Behöver utnyttjas..

Samantha och Sparkling Hit (ägare Anki ALmlöf)

Behöver snart iordningställa föl-boxar dessutom. Första om ca 4 veckor