11 feb

05.28 Fikar. Jodå hästar kunde gå ut igår. Va inte så illa ,bara lite.

Packade in vid 11 o åkte till Bo Jenå träning. Red Tarco först. Berätta lite och vad jag tänkte.Fin galopp o byten. Jobba m piruetter eller definitivt jobba med in i piruetter. osv. Tarco visade sig från en fin sida och de gick riktigt bra.

Actor tyckte han tagit ett stort kliv framåt. Med de mesta. SÄkrare serier,orkar mer i piruetter och passage-piaff. Jättekul. Fick dock denna gång ett av sina ”bryt” Vet inte riktigt varför men gick över.Bryt = verkar bli totalt skräckslagen över nåt och verkar vilja skena.

Hemma vid 17 tiden och fixade i stall.

Idag ska Actor tillbaka till Jenå. Fanns bara plats igår till Tarco.

Lars ska fixa lösdriftshagen som är ngt rapplig. Skönt.

Har anmält till Strömsholm ,en dag. Har träningar o dömningar de andra.