12 feb

05.43 Fikar. Plockat lite i köket. Ja nu är de stökigt överallt igen. Jag har funderat på NÄR de blir stökigt efter de har varit städat nånstans.

Är de när en eller några saker ligger ”fel”? Just momentet när det börjar….Tror en del människor kan bryta tidigare än va jag kan. Det blir nästan alltid misär innan de blir städat.

Dag 2 på Bo Jenå. Jo nu fick Bosse se Actor från sin ”sämsta” sida. hahahah. Kasta sej och skulle inte gå där eller där. ”Rädd” för alltmöjligt. Jag har bestämt mej för o tro träningsvärk efter dagen innan. Då gick han svinbra.

Igår när jag börja backa han av o gick inte in i tygeln. Men de löste sig. Gick riktigt bra när jag väl kom till ridning så att säga. Jättefint piff o puffande!

Idag är de stall,rida och träningar i Dammängen. I morron dömning Lillerud.

SKa bli gött att säsongen tar lite fart nu. Har ett rätt digert jobb att göra proppar till våra tävlingar framöver. Inte jättemånga men kulmen Midsommar med jubileet kommer allt närmare.

Önskar verkligen att alla kunde dra strån till Midsommarstacken. Vi är i stort behov av fler sponsorer och kommentaren -De är jättesvårt, är överflödig. Ja jag vet de är svårt. Men de betyder inte att de är omöjligt. Många bäckar små eller nåt liknande.

Vi ska ha svår klass i år . Går upp mot GrandPrix och kör alltså klasser med piaff och passage.

Mer långväga domare,mer premier och så vidare. Andra ideer??