16 juli

05.31 Fikar. Hade klockan satt på 6 i nån förhoppning att sova ut så att säga. MEN vakna strax före 5. Kom hem 23.30 så de hade passat bra med en sovmorron. Träningar i Uddevalla.

Idag på hemmaplan. Ska ha stalltjänst och rida.

Ett sto lämnat på NorraViken i går ska semineras idag.

Det har öppnat en Barbershop i Molkom. Den provar jag o Birk idag. Underlättar en hel del. Jag har varit supernöjd med Frida på Malou men man ska in till stan och de passar inte ihop alltid dp jag försöker göra fler ärenden samtidigt.

Denna månad ska fiberanslutningen betalas. Som JAG inte märker nån skillnad alls på. Må jag vara helt dum och ouppmärksam…. men använder jag dator till detta och equipe på sin höjd är 20.000 lite överdrivet.

Känns mer som en fortkörningsböter man ska betala. Urk.Så är de.

Kommit in i perioden ”jag känner mej tjock och hinner inte va på gym” Blir inge smal av att vara på gym -jag vet. Man blir smalare av att inte äta kakor,godis,pasta,kolhydrater rent allmänt OCH röra sig mer.Jag får tagga på med hemmaträningen. Biceps,mage,triceps och plankan-Skippa de söta denna vecka

Jag rör mej rätt mkt….oftast hela dagar. jag kan äta rätt mkt fel oxå . Jag har så svårt med min organisation.Behöver rutiner. Jag lever i baktakt liksom. Hm……

Blev avpolleterad som domare i Hagfors. skippar nog att tävla helt o hållet den helgen …Kanske ska ta en städhelg ? Vore bättre.

Nöjd m Actor och då kan vi hitta ett bra system för Tarco och det han behöver träna på.

Vi blir sponsrade av CG-Kull med fina Piketröjor till LagSM. Var inne o beställde dem igår.