17 juli

Frisse2 Frisse05.23 Fikar. Vakna lite för tidigt igen.

Igår red jag Actor och Tarco.  Tänkte hur svårt ska de va? Ja verkligen. Klart man ska ha med komponenterna rakriktning,lösgjordhet,mjuk,o allt vad de nu är men vilken ordning är allt ihopsatt? Beror de på häst? Nåt annat. Om man nu tänker sig att man har kommit en liten liten bit,kan man då plocka bitarna som är absolut svårast och träna på dom? Nja inte kanske ökad trav i 40 min om nu de är svårt utan man ser till att de tekniska sitter?? Har man svårt för halter från galopp,gör 300 st per ridpass…… men man gör faan inte de. Ökad galopp långsida ,tydlig minskning och vänd rätt upp???Hur svårt är inte de???

Varför ramlar man i fällan att ”rida runt o tycka de känns bra”?? Kommer ihåg en Markne kommentar…: När de känns bra behöver du ställa en ny fråga till hästen.

Nog om de. Fick lite städat hemma. Organiserade om i hallen..gud va man spar. Udda vantar…ifall den andra dyker upp(t.om töliga vantar)

På tur står sovrummet. Birk städade sitt rum och blev nöjd.

Idag Norra Viken tidigt,rida -stall sedan snabbis till Eq och ögonfransar.Blir ju inte direkt långtråkigt. Jag o Birk var till Molkoms Barbershop som jag kan varmt rekommendera. Noggrann,intresserad,och verka duktig på de han gör. Fräsch lokal.Bra priser.