14+15 juli

05.49 Fikar. Mitt i sommaren. eller? Två dagars tävling är över ,troligen den sista i år. Vet inte hur behovet ser ut längre fram.

Tack till alla tappra funktionärer som vanligt. Tänkte de igår..alla är så självgående o säkra. Skönt o uppskattat.

Björkis-relaterade framgångar var några….några får lägga till i statistiken som jag brukar tänka. Carro fick en placering på Neymar i MsvB2   och Cilla var ”nära” med sina två starter Bruno i MsvA1 och Prada i LA3.

Jag red först Tarco i MsvA 1    Han har mitt i att han egentligen blir bättre  haft lite åsikter(klart man får ha åsikter) Va lite bökig på banan,kanske mest för den som rider då jag ändå fick 63.3%  Lite bättre piruetter och satte serien.  Definitivt åt rätt håll.

Actor lite på hugget…. på framridning skaka i huvet o va lite ”hingstig i sitt sätt….frusta inget speciellt utan var på G på ett inte så bra dressyrigt. Fick inte till de riktigt. Försökte öka galoppen så han skulle galoppera ur sig  men hände inget.

Han är ju rätt duktig på en del grejer så egentligen va de ingen fara bara man kan genomföra.Jag har känt förut att han hetsar upp sig när de är gäster(andra hästar) på gården….”hans gård”.

Går in på banan….han tänker sticka….han kan göra så ibland…..håller på tar spända myrsteg. Första tanken: jag sitter av o går ut.

NEJ jag pillar fram en fläta,håller pekfingret runt den(hahahahah som om de skulle hjälpa) börjar rida förvänd galopp så jag verkligen kommer till ridning o får han fokuserad. STartsignal och vänder upp. Därför är jag jättenöjd….att hästen svarade tillbaka… efter halva travdelen känner jag att luften pyser ur så att säga och blir som vanligt igen.

Gillar Actor!!!Jämna siffror på drygt 65%. Jag har möjlighet att jobba med tekniska delen en del o samla poäng. Halter,piruetter i viss mån….Han länger fint..Spännande  Han blev 2:a

Idag är de stuteri först och sedan Uddevalla på tapeten. Ut o jobba stall förstActor travar