8 juli

05.38 Fikar. Idag är de två ston till stuteri….m föl. = 4 turer. Ska rida 3 ,Cilla ledig. SÅ kan de va. Igår var de Hagforsträningar så de blev inget ridet då heller. Nu tar jag omtag så att säga.

Nån lektion i em dessutom. Väderleksmässigt ser veckan OK ut för bad i Leksand.

Försökte planera igår. Träningar. Känns helt omöjligt.Helger är så svårt…..vardagar så konstigt när resan är lång. Men kom en bit iallafall.

Gymmet…ja nu känns de oxå så svårt att klämma in men de va väl fasen om de inte ska gå.Jag tänker 2.5 timmar några dagar i vecka,till MIG. Hur svårt ska de va???Kände nu med en gång att denna vecka blir knölig. Ja jag får se. Är ju inte helt gratis heller men tror att investeringen i Birk är bra oxå. Inte att han ska bli nån hulk men att han har svårt att hitta nån fysisk sysselsättning där han kan va själv i utövandet. Rör sig inte jättemkt och går han runt där o tränar sig på att träna så kanske nåt till slut blir roligt

Nu tycker han de är rätt kul annars hade de nog inte ens gått o få dit han.rappasemester