9 juli

05.45 Fikar. Dagen igår rörig. Flera vändor till Norra Viken ,träningar,ridning och mesta delen själv. Själv låter ömkligt,de är de inte,är egentligen gärna själv OM dagen hade 16 timmar Man hinner inte o de blir en sån stress. Arbetsbördemässigt ingen fara men just de att man inte hinner…. jobbigt.

Jag red Tarco som blev riktigt bra….Actor bra men Agaphantus inte så bra. Börjar med han idag.

Status på ston är väl att Furstinels och Lynx  ”är klara”   Samantha ska kollas på 16 dygn eller va de va. 24 juli iallafall och Sabona tycker inte hon ska brunsta ens…….

Ingen som hört av sig på Condenord ännu. Ganska nödvändigt att sälja ekonomiskt tänkt.

I morron blir de Leksands Lekland. Birk får ta med sej sin bästis och de ska få ett eget rum på hotell Korstäppan. Malliga som bara den.

KOmmer hem torsdag igen.Tävlingar här hemma lördag söndag.

Detta m gymmandet. Går ju inget vidare. Jag och Cilla kör ju lite stafett här hemma. Har inte fått nåt bra system. Vill inte känna jag behöver gå upp 03 för o hinna allt. Plocka bort,prioritera  Nähä????

Det är svårt o prioritera vissa saker som är mentalt bra före faktiska saker…..huvud

Jag känner jag är så jädra trött så jag törs nästan inte stanna upp. Ungefär som när pappa dog…..jag var ”tvungen” o bestämma över när jag kunde gråta för gjorde jag inte de skulle jag gråta ihjäl mej. Så är de lite med trött.

Vill inte känna HUR trött jag är för då går de inte längre.