6-7 juli

05.31 Fikar. Två dagars träningar Örebro till ända. Trevligt som vanligt.Denna gång sov jag på gården jag är på för de va på EM i hoppning.Bekvämt. När jag o Lars va till Dylta passerades ett vägskäl med avfart-påfartgrejer. Det är så rörigt tycker jag. Han höll med faktiskt(brukar inte hålla med )  Jag hade avslutat Örebroträningen vid Lockenkil-kommer då lite ”fel” och snirklar mej ut till detta vägskäl , Jodå nu kom jag från ett annat håll och valde fel ut….4 mil fel ..enkel resa…vände o tebax o gjorde om och rätt. Töligt som faan.

Handla i Filipstad och hem o fodra. Liten grillning med Lars . Tycker inte grillning är så gott alltså…..

Idag Hagfors. Träningar. Behöver ta ut hästar innan avfärd 8.00

Har tänkt rida när jag kommer hem idag. Brukar inte de men då jag inte ridit på två dagar så vill jag de. Hästar har gått …en del lugnare än andra.

Veckan som kommer är de Leksands Lekland och tävlingar här hemma.