29 juni

04.53 Fikar. Vaknade  fyra….pigg. Lugn dag så jag sket i att försöka sova mer. Behöver ändå ta ut hästar innan avfärd mot möte m mor i Karlstad. kl 06.40 träffs vi vid Sonnelids för gemensam resa.Idag är de dags för Holmedal Årjäng och utställning/marknad.

Ett tips till allmänheten är att åka dit på en utflykt. Så trevligt o så mkt annat o titta på.

Igår va de tävling. EN bra dag faktiskt. Lars med som hästskötare/coach mm. Han är SÅ bra faktiskt. Tarco och Actor efteranmälda till DYltabruk i nåt hopp om kval. Båda så färska i klassen så man vet inte.Olika svårigheter. På Tarco har jag inte hittat de optimala betslingen ännu. Gillar inte kandar….han kan bli lite stark i vissa lägen……vi får prova oss fram. Byter ju så fint och galopperar härligt.

Actor först ut. Har vilat 3 veckor och igångsatt de sista….. känns lite ringrostigt men helt OK.”Satte allt” utom ett byte efter en piruett. Inga höjdpunkter men vissa saker lite bättre. Jämna domare och 65.6%. Underbart!! Kval och en ledning som höll länge. Blev 3:a i klassen med 5 placerade. Jättekul.

Tarco blev lite ”bångstyrig” och landade på 60.6% Nån 8 och nåt annat bra men mkt som inte va bra…..SNälla i bilen och när de väntade. Mönsterpojkar!!!! Bara de är ju så gött.

Haft nog av explosioner och att hålla i sig.

Då blir de Lag SM antar jag.