1 juli

05.32  Fikar. Vaknar 04.45 och inser jag blandar ihop saker… Bromsar på lastbil har skrapat o varit dåliga. Lars köper,plockar isär och när jag kommer hem från ”På marknad m mamma” igår står lastbilen på två hjul….reparation. Han frågar om jag ska ha den i morron(idag) nej inte förrän onsdag.

Jo de ska jag…Samantha skulle upp idag. Kollas om hon är dräktig. De får gå onsdag alltså…hoppas jag..varför inte?Då blir de 3 turer onsdag isf.

Trevlig dag i Holmedal igår. Birk va med och förutom abstinensen från dator va de nog lite kul ändå. Sköt m gevär,kasta med kastspö,kolla veteranmotorsågar,traktorer,mopeder,kolmilor mm

Har ju i flera år funderat över vad de är som är de ”jobbiga” med allt. Jag tycker ju inte de är jobbigt att just göra de…jobba.

Det är troligen stryptaget jag känner. Självpåhittat eller inte men dit har de kommit. Jag gör inte nåt för just MIG..låter väldigt ego men det är 99% att det finns en viss jobbrelaterad tanke med de mesta… Att tävla exvis….jättekul och visst gör man det för sin egen skull-OCH en föräldling av häst och dess värde. Rätt bra om de går bra som lite reklam .

Åker o dömer…jättekul men oxå ett jobb, ha träningar samma där.

Jag har en del intressen förutom hästar…måla o rita,träna ,dansa osv…..En mental räddning är en bra ljudbok på väg till nåt. Den städar inne i huvet.

EN del av dilemmat är avsaknad av vettig planering givetvis.Cilla gör ett superjobb o hjälper mej men kan ju inte vara närvarande 25/7 direkt.

Sälja bort de hästar som ska säljas..absolut.

Beslut. Jag ska börja träna på gym igen. De på Färjestad. Lätt att åka till. Kan jag ge mej själv 2 timmar x 2-3 ggr i veckan???De vore bra om de gick.Vara ifred,lyssna på musik,göra ett o annat moves…..träna,duscha…..Själavård.

Denna vecka ska Tarco och Actor få några dagars skritt,bommar uteridning om flug/broms infernot tillåter. HATAR broms.

Kör på med Agaphantus.