28 juni

05.27 Fikar. Pannkaka i ugnen. Lite huvudvärk. Gud va denna hjärtmedicin förstör munnen. DURBIS   Man läser på biverkningar och t.om läkare nämnde de.Salivtabletter,vatten osv..tycker dessutom de blir värre……..Inte törstig men ibland t.om fradgig  . Men man undrar hur de blev om den tas bort? Missar jag att ta den med mer än nån timme blir jag påmind….av hjärtat.Dagens gnäll .

Idag ska jag tävla…ett lite desperat försök att få 64%. Är lite scary för de är lite runt där jag ligger för dagen, inräknat mina svårigheter . Tungan rätt i mun ritt,svårt när jag är så torr i mun hahahah.

Asch vi får se,går de så går de. De går sen iallafall. Tarco överträffade sig själv sist så de är skräll på den och Actor tappat en del veckor pga sitt hagenrus.

Nu är tre av fyra ston färdiga så långt att de ska kollas om nån vecka om de ”sitter kvar” SIsta sto har bekymmer med sin brunst tyvärr men de blir oxå som de blir.

I morron bär de av till Årjäng och Holmedal. Marknadsbiträde åt mor som ska ställa ut sitt alster. De va supertrevligt där förra året så de ska t.om bli skönt med en paus.

Birk följer med. Finns en del för honom oxå…traktorer mm