28 mars

PÅskmössa05.24 Fikar. Ja nu var de gjort. Morsan med som sällskap. Vi letade oss fram till Frihamnen där det låg STRIX produktions.  Men va konstigt egentligen ..man förväntar sig en text på huset eller nåt annat INGET.

Leta rätt på en dörr….. inget som skvallra om nåt TV aktigt alls….flera andra som såg ut o leta ..Hissen..ja den fick man inte igång utan kod men de kom en verkmästargubbe som kodade upp oss.

KOmmer in,stort……Många öppna kontor,många små stängda kontor. Började prata med en supertrevlig tjej från Mjölby. Hon skulle oxå söka. Hon ropades upp….jag ropades upp 5 min efter henne. Många olika som intervjuade. En kille….han börja med att ta kort med namnet. Alllmäna frågor, runt mej ,runt Farmen. När intervju var slut stängde han av kameran. SOm jag hade glömt eller inte sett att han satte på. Tur…jag visste de från mailet men tänkte inte på de.

Nästa besked är 20 april för om man kommer med igen. Men man får fatta hur många 1000 som söker!!!. Prata med tjejen efter oxå och vi tog sällskap till parkering. Hon fick inte alls samma frågor som jag fick. Kanske olika åldersgrupper.

Hemöver…. shoppade bestick,tallrikar o glas till Midsommartävlingen. Och en fin Påskmössa

Hem och red två hästar.

Inför idag och tävlingen ser de inte bra ut. Vi fick inte flytta på Carro…hon ska rida Neymar. Hon jobbar till 15 och hinner inte fram o tebax. Startar som nr 3.  Jag får troligen stryka Actor pga transportproblem.

Töligt.