29 mars

05.52 Fikar. Segt internet. Vakna 02.30 huvudvärk. Fy faan va töligt de är.Det är livet som sätter sina spår.Ens liv närmare bestämt. Inte att man egentligen ”gör för mkt” utan suget av energi.

Igår var en riktig skitdag. SLutade rätt OK.

Strul med starttider o logistiken Lillerudstävling. SLutade med att endast en häst kom med. Tarco. Debut i MsvB5.

Intressant är att jag red programmet här hemma för några dagar sedan och gav mej själv 65%.  Kändes helt OK igår…lite småtittig men han är ju så snäll så han blir bara lite tryckig. Byter fint.

Igår börja de bra,i andra ökningen kändes de så bra så jag tryckte på lite mer o då blev de inte bättre hahah. Nästa stora missförståndsgroda som kosta var bytet efter förvända. Han byter ju dessutom rätt bra. Där missförstod han mej och bröt av o ”trodde” enkelt byte. I did not see it coming….. dret. Fick fatta om o byta direkt men de va redan en 1:a. Hm…

Fick nästan 63% så de var nog bortemot  65% med en 6 på 1:an så att säga. Klockan tickade,Birk….med i bilen. Åkte hemöver men fick se till min förvåning att jag vann. Hahhahaha Jag var nöjd med ett kval% Mission accomplished så att säga. Nu ska han väl inte gå MsvA i morron direkt men gillar o träna på uppåt. Med den galoppen så är de kul.

Idag Örebroträningar . Rida Actor först.