27 mars

05.06 Fikar. La mej så där tidigt igen. Gött. Vakna några ggr men helt OK.Har diskat o fixat med termos ,förberett kakao till Birk. Jag åker ju strax innan 6 så han får fixa själv.

Nu bär de av till intervju för Farmen . En lång urvalsprocess gör att jag inte är optimistisk till en framtida TV karriär. Dessutom skulle jag tro de krockar med LagSM så de blir en win-win situation.

Igår red jag hästarna igen…kändes fina. Blåste rejält men utebanan så fin.

EN hemsk eftermiddag i hönseriet dock. För två veckor sedan hittade jag en sönderäten höna utanför dörren …Ormvråken garanterat. De andra gömda och kom fram efter några timmar.  Då har jag dom inne några dagar o tänker jag släpper ut när jag är i krokarna.

Fint väder osv…I förrgår fick de gå ut nån timme…i går parkera jag in bil strax utanför för skydd ifall de skulle komma nåt från ovan. Jag gick in o åt.Kommer ut till ett hav av vita fjädrar…..Går upp och ser en del märken i marken efter klor?  den stora vita tuppen(chefen) har varit attackerad men har nog gett vråken en match.

Får så dåligt samvete då jag ska se till att de har det säkert…… måste göra nån bur. De älskar o va ute men  det bor två vråkpar ute vid lösdriften har jag sett.

När den andra tuppen får se att chefstuppen är skadad tänker den o göra slut på honom och ett krig utan dess like på denna Farm bryter ut. Jag emellan vilket de skiter fullständigt i. Birk får leta reda på gamla hundburen(till bilen) och vi sätter uppstickartuppen i den.

Vad jag kunde se så är skadorna rätt OK på chefen…..mest fjädrar av och lite på kammen men då den är vit blir de riktigt fult. SKa gå upp o ge dom majs innan jag åker.

Kommer hem i em och ska då rida igen.hönsattack1 hönsattack