18 mars

knä05.50 Fikar. Sovit bra.

Åkte till Strömsholm vid lunch lördag. Agneta med . KOm fram på em och GrandPrix började 16.45. Jag såg jag skulle hinna sitta med den klassen innan(gött med lite uppvärmning) en Intermediare II. Jag tog vägen runt byggnaden och genade nedför en slänt. Trodde jag fortfarande mästrade Bergsgetens egenskaper men inte. Halkade till ,gjorde världens konstigaste split och lyckades nästan ramla helt. Men tror jag spände i så jag inte skulle dratta omkull så de förvärrade . När jag kom upp va de en smärta som gjorde mej illamående. Jag fick liksom fortsätta gå mot manegen och försöka sortera ut de onda…..

Jag hittade in i manegen…halta bort mot domarbord och slog mej ner bredvid Johan….

Jag bisatt sedan GrandPrixen och fick enl regler lämna en blankett till Johan han ska fylla i. Han låter mej säga några siffror och motivera -säger vad han tycker osv….Kändes bra.

När klassen va slut letade vi upp det fina B&B som låg 5 km från Strömsholm. Lite vin och Stjärnornas stjärna blandat med allvarliga diskussioner.

Igår va de domarkurs. Satt o bedömde en Intermediare I från läktaren. Vi var bara 12 st denna gång. Jag bröt upp vid lunch och tog vägen förbi Örebroakuten.  Kändes viktigt o röntga så man vet de.

Inget brutet…blödning i ledband eller va de sa. Det på insidan fått en bristning. Sedan visste man väl inte ännu om minisken skadats. Det är ju inte akut tydlige utan fick nån remiss. Jag kommer inte ihåg vilket ben jag spräckte minisken i förra gången.

Jag tycker jag hörde samma ljud denna gång /tyvärr)

MEN bättre idag redan. Tror oxå jag sover bättre ju mer fysiska problem jag har. Som om kroppen vet jag inte kan hoppa upp o dra på liksom.

Idag stalltjänst fm….rida??? skulle vilja prova. Tävling inplanerad….. Bilbesiktning em HEMSKT

 

Tobias vann Farmen     GÖÖÖTTTTTTTT