16 mars

05.40 Fikar. Sovit Ok…förkyld o ont i örat. Fick de i går morse. Dret. Jag red Actor och filmade en MsvA1…helt OK. Ingen teknisk miss egentligen men kan höja kvalite,drog ihop sej i formen ibland och blev kort. Ofta mot utgången(tölig)  Lite mesigt ridet på transportsträckor.  Bra o filma ibland alltså. Inte bara för man gillar o se sej själv.

Tarco rätt bra …tar en stund innan de faller på plats men byter så fin. Ska göra samma med han -filma alltså.

3 lektioner och lite annat fix.

Fyra i morse drog Cilla till Strömsholm. PrixstGeorg ,ska kolla på Equisport sedan. Nervöst förstås men han har sett så fin ut i veckan så skulle han/hon knöla till de får de läggas på ”första tävlingenkontot”

Jag åker strax e lunch när stall är klart. Bor på B&B och bisitter idag samt går på kurs i morron. Bara inte folk blir sura för man är förkyld…vet att en del blir de och det får dom givetvis. Jag blir inte de. Säger inget-pussas inte.

örat