19 mars

05.27 Fikar. Hövvevärk. Benet funka helt OK igår. Cilla ledig fm så jag hade stall-utsläpp själv.   Gick bra. Man vill INTE snubbla till…men de gjorde jag ju inte. Det är vissa vridmoment som är ”döden”.

Red inget.

Bilbesiktning m Suzukin….den har vid några tillfällen varit konstig när jag ska öppna huven..jag blir jättearg och ex vis Birk kommer o öppnar åt mej. SKa fylla spolarvätska och står o mecklar…….Eirins gubbe kom o ”bara öppna”….sedan har detta fallit i glömska .

När jag är inne på besiktnigen kommmer killen fram o ber mej visa hur man öppnar huven. Jag ler lite sexigt och säger Hmmmm…..det kan va lite bökigt.

VI får inte upp den…huven alltså.   Det går inte säger han. Jo det går …mitt barn får upp den t.om den är bara konstig.En besiktningstant kommer ….de går inte. Killen säger: Jag kan inte fortsätta när det inte går o få upp huven utan våld. Men sluta säger jag……(jag är mkt varm …långkallingar-mysbyxor,stallkängor,halsduk,täckjacka,mössa…….)säg inte att det inte går …säg att det är krångligt. Jag VET att de går skriker jag.

Han sägerjag får åka iväg o beställa ny tid.Jag säger med hög röst – DÅ åker jag till Nordmarkens Motor så får de hjälpa mej.

Trevliga gubbar på NM. Den kärvar. Tar en skruvmejsel och petar på kroken vid fästet. Går upp. Den är inte trasig …men den har kärvat till de . Lite rostig. Tar på sånt där rostmedel och sedan går de som smort.

Åker tebax …killen jag börja med är sur så damen tar över slutet på besiktning. Givetvis UA med pärlan suzuki_swift_sport

Idag stall-lektioner. Sedan mot Munkfors/Hagfors.