31 jan

05.29 Fikar m ”vännen” Idag är det förutom de andra chipmärkning och hästvisning. Vet inte om jag rider alla idag. Varit jädrigt duktig m ridningen denna vecka. Red tre stycken igår när de va -12….utebanan. Men den är varmare än manegen . Hästarna gick ganska bra tycker ja.

Med tanke på tisdagens blodtryckskoll på 145/96 eller va de va så åkte jag ner o tog om de igår. Igår va de 170/106….tog pappret som man ska och lämnade de i receptionen. Jag sa till sköterskan eller vad de är.. det där va inte så bra. Hon titta o sa:

Apparaten är inte alltid så pålitlig. Men varför har ni den då?! sa jag.Hon hämtade en sköterska som tog trycket ”manuellt”.

Jodå det var illa….. Berättade om dessa förvärrade huvudvärkar på natten osv… Berättade jag var inskriven på hjärtavdelningen och de ringde in till den läkaren. Hon ville de skulle ta EKG så hon fick och sedan åkte jag hem. Hon ringde efter en stund. Ändrade medicin(sa till mej o ändra mer) och nytt tryck om en vecka,.

Ska nu göra en långsiktig förändringsplan tror jag. Så fort jag tänker kort förändringsplan så tänker jag bara att de går faan inte. Men de är mkt nu ….förutom det vanliga, B tränare-Grandprixdomargrejen, andra mkt tråkiga grejer och inget v de flyter direkt på utan friktioner o frågor.

Man vill så mkt hela tiden och det är väl en egenskap som är svår att ändra på. Samtidigt kan den göra så man av vissa blir tagen för givet….det märker man oftast inte förrän det är passerat .

Zachary behandlad igår. Först så röntgade vi om kotor fram eftersom han reagerat så där. INGET!!!! hahaha han är faan den friskaste hästen men ändå inte. DÄr ser man detta med ”jag vill ha en friröntgad häst för jag vill ju ha en frisk häst”  VARSÅGOD!!!!

Behandlad båda kotor och SI leder. Vila 3 veckor  sedan kollas.