11 jan

05.39 Fikar. Har INTE huvudvärk. Så underbart. Varför ? Ja inte vet jag….Njuter.

Igår bestämde jag mej för att va ute o rida. Vi kan ju rida på fälten men jag har varit nära att ramla flera ggr för det är isfläckar under snön. Hatar de.

Jag tog Tarco…fick nåt energispunk men ingen fara. Stark som helsike men vi galopperade runt lite.

Actor……gick ner till fältet och longerade först. Travade som en demon. Gick tillbaka. Satt upp o skulle iväg. Trodde jag.Så mkt issues.Tog mej ner…..väldigt intressant med stona på lösdrift bl.a Inte bara titta utan skulle dra dit en gång. Gjorde sedan ett allvarligt försök till. Gjorde om hela turen så vi fick stona i ryggen…..SKulle inte gå…backa ,ja höll på lite sådär.   Gjorde om   gjorde om. Helst lite mer snö så ska jag rida ut varje dag. Gillar INTE ridhuset.

Jag gjorde pappersarbete,skrev en remiss till ortoped med tumme. Har börjat få värk även när den inte används.Får se om det ger nåt. Den är röntgad en gång med konstaterad artros.Nu är den svullen konstant.

Fortsatte städa ut julen och nu är de klart tror jag.

Idag ska jag ta stall ngt tidigare. Begravning 11.00.  Lars pappa har lämnat.