10 jan

05.05. Fikar. Vakna 04.20 huvudvärk. Faan va töligt. Vet att de lanar av men att just sömnen inte blir nåt gött är rätt frustrerande.

Men man får en del gjort. Lagt i tvätt,beställt pass till Birk…eller passtid som man numer behöver göra. Lagt in bokningar i kalender ang bokningar dömning,träning etc… all denna bisittning inför Grand Prix dömeriet som behövs. lera klubbar hade anmält att de skulle ha GP men nu när proppar kom ut va de inte så ,viss omplanering krävdes.

Red Tarco/Actor  igår…gick rätt bra. En massa bomövningar.   SKa försöka mej ut på ett fält idag för lite galopperande.

TarcoActor har exakt samma bokstäver…har inte tänkt på de men de har känts lika på nåt vis  hahhah

Beställt semester. 27-6 mars…..enkel-lättvindigt-kanske kan sova? Jag har 2 olika sömntabletter som jag kan ta men faan va de inte hjälper alls. Inte alls….märker inte av dem överhuvetaget.Så därför helt onödiga.

Idag ska jag städa tvättstugan. Ny tvättmaskin på ingång nämligen…..