3 jan

05.57 Fikar. Tänker på en tröja jag köpte i Egypten är jag o Lars var där. Jag va gravid så de måste va en del år sedan..2007 närmare bestämt.

Vi gick på ett sånt däringa shoppingstråk o jag köpte en långärmad Tshirt med en dödskalle på . Rosa är den. Den har varit en av två långärmade vinterklädströjor. Varje vinter varje dag (i princip)   . 12 års nötande och tvättande. Håller 100%. Den kosta 20??

Vilket köp,vilken kvalite!!   Kanske nån variant av Björnklader eller nåt.

Igår red jag Tarco och såg när Cilla red ”bruna”. Gud så fin den är….ju mer jag ser den …6 år i år. Inte spektakulär men så rätt på nåt vis.

I morron bär de av på turne. Lysekil-Uddevalla-Lysekil-Vara    Över två dagar alltså. Hahahh

I går gjorde jag en gräddig dillsås m vitt vin  till fiskbullar. Kokt potatis. Tycker de är görgött……..Förstörde äppelkakan jag gjorde med att lägga till solrosfrö. Ett tips, gör inte de. Blev stabbigt. Man äter ju men nja…… Bland de godaste som finns är väl vaniljvisp…… det verkar trigga varenda liten upplevelsenerv i hela kroppen. Kan förstå de som häller i sig.

Nu plankan. Utmaningen är igång.