2 jan

05.46 Fikar. Ska köra plankan osv. Blev ju en utmaning i plankan. Inte mot mej kanske men alla som inte kört. Pernilla som tränar har börjat. Nyttigt

Ska bli spännande o se vad som är kvar på gården efter kvällen o nattens blåst. Jävlar va de blåste.

Det är så skönt när de kommer förbi nyår..allra helt datum efter 6 jan så de röda dagarna försvinner o maskineriet är igång. Man älska ju röda dagar när man jobba i vården och fick ett s.k OB tillägg. Blir ju inte nu direkt.

Har svårt o få till uppsatsen jag ska göra för B tränargrejen. Har fått supererbjudande om hjälp ,trots de r de så spretigt. Har skickat ut frågeformulär till tränare vilka av 30 st endast 5 behagat fylla i. det betyder jag får skicka ut fler…..svaren ska tolkas osv. Gällande elever ska jag leta upp ,inge intressant egentligen med ”mina” elever  ,nån kanske men lite blandat. Man kan gå in på tdb efter adresser. Får se om de går o få till idag.

Semester?? Vi åker ju varje år,har så gjort i alla år. De sista åren på önskemål av Birk till Branäs.  Förhållandevis dyrt men gött o röra sig osv. Känner i år att då han inte är en slalomfan utan gillar denna gång(helt OK de mä) så med de att man som vuxen är rätt låst ….man åker,vilar(kollar mobil) åker sedan kollar alla mobil igen.Man har inget o gå ut o titta på,inget samhälle som man kan åka till osv…. Mycket neg just nu hahahah hur roligt jag faktiskt tycker de är att åka så känner jag mej lite sliten i kroppen. Måste erkänna….. sista året har tagit rätt hårt.

Har föreslagit en charter från Karlstad. Enkelt  tyvärr en vecka som då blir svårt på ett annat sätt. Gården. Man låser inte dörrn direkt o stoppar nyckeln i fickan.Gäller o pricka in mellan b tränarexamen -bisittningar i grand prix osv……sedan framledes drar hela cirkusen igång…..

Vi får se.semester