26 mars

05.57 Fikar. Konstig dag igår. Tog ut alla…red Odi, Festus och Iogurte åkte sedan till Coop för att skicka en sadel. Handlar.

Gör köttbullar med gräddsås och en linsgryta till mej. mellan 15-18 gör jag nästan ingenting. Är bara ……plockar fram lite sängkläder till lägret…… plockar fram ett par rena ridbyxor till i morron,..,……kollar dator…….kollar Älskar älskar inte……. är genuint overksam. Svarade på lite mail o annat..Mådde lite dåligt psykiskt men stod ut.

Idag rida. Behöver till ett apotek för hästmediciner. Dessa Karlstadsresor. Gillar ju inte bilkörning. Om vi säger så här: Jag vet inte vad jag ska göra när jag kör bil…..är så uttråkad. Det är verkligen konstigt och inte bra. Ibland när jag lyssnar på bok får jag spola tillbaka flera ggr för jag inte lyssnar utan de fladdrar iväg. Kan tro de är samma syndrom på natten….jag vet inte vad jag ska göra…då heller.

Utvecklingssamtal m Birk. Lyckades tvinga mej o säga vi tar de via telefon vilket jag egentligen tycker är dåligt(eller inte lika bra) Att resa till Sunne drygt en timme för 20 min samtal o sedan hem ….en timme kändes sådär.

SKa ju köra några mil i morron . Strömsholm.

Behöver fixa nåt grus att ställa husvagnar på inför läger..

EV tävling på måndag ..finns en i Surahammar