25 mars

05.48 Fikar. Jag har två sladdlösa laddare, en uppe en vid sovningen. Tror den vid sov har sagt uppsej. Mobile ej laddad på morron. fel färg på lampan i apparaten. Nu är de problem o problem.. Jag vet allt helvete som pratas om på nyheterna men orkar inte mentalt ta in. Orkar o orkar men de skulle ev driva mej till mer vansinne.

Så nu är detta ett problem som behöver lösas.Får nog bli Karlstad i em.

I går en snabb dömning eller kort heter de eller heter de inte så lång? Kändes kort iallafall…definitivt inte lång. Mkt bokat så jag hann inte luncha. En träning i stan innan lite möte på Sörmons tävlingar. Strandad ANka ni vet. Sedan var jag bokad igen så jag hann inte se våra (mina) uppfödningar utan fick sätta fart hemåt.

Inte så jobbig men väldigt rörig helg. Mitt i allt projekt hagarna och urgrävning med maskinen. Gammal bajs ut och det finns en mark därunder.

Idag som sagt rida effektivt fm och sedan andra sysslor. Dagarna ligger inte på latsidan direkt utan nu händer de nåt varje dag.

Ett ytterligare moment är blommor o grejer för oss som gillar de. Behöver fixa rabatterna.

Nåja rida alla idag och i morron. På Onsdag Eva K med Iogurte. Nu frigjorde sig en tävling i Surahammar på annandagen då en annan grej blev inställd. hmh…….