24 juli

05.49 Fikar. Dretont i hövve igen .denna gång skulle de kanske kunna va vätskebrist. Viktigt som i alla lägen att ha nåt att skylla på. Hahaha Red 2 timmar i frack o stövlar igår. I ett svep. Blev riktigt varmt.

Ja igår. Tog stallet. Vattnade o hade en skön fm. Mor kom vid 11 och hästar packades in i lastbil.

Framme så hann jag se Ankis fina GrandPrix start som gav henne ett SM kval. Härligt.

Först ut Iogurte. Red fram borta på andra utebanan där de va en häst och stor yta. Busig och ifrågasättande. Han håller på alltså. Från att ifrågasätta sig en sväng….kan han passaga så otroligt bra. Mer för han vill….han är SÅ speciell. Den dagen jag kan rida ….bara rida så kommer de bli bra. Eftersom han kan alla saker. Nåja. Kändes bättre, galopp i framridning. GRRRRR. Sedan flöt de på. Låg kanske på 64 nåt. Klara piruetter…sedan blev de en konstig väg i tvåor…. ettor trodde jag blev rätt men han hade då varit oren i ett. Eftersom jag inte sitter i sadeln kände jag inte just de. Kan bara sitta i sadeln i serien när han är framme för skänkeln. Vilket han inte varit i helgen.

Hoppa av ,ställde in o sadlade Festus….direkt på. Han är duktig-även om han kan vara stel eller nåt annat så har han inte samma ifrågasättande som Mr Ygurt. Han kändes inte lika fin som lördag men ingen direkt miss. Galopprogrammet känns så fint. Ligger nog över 70 där. vann igen på 67%

Tömma två boxar som en final på en varm dag. Men nån kalori försvinner väl.

Hemma vid 18 och lasta ur. Morsan fick hålla Iogurte o leda in. Han ville äta gräs o inte följa med sa hon.

Plockade lite hallon till hästskötaren och packade sedan ur lastbilen. Kvällsfodrade. In o åt en fortsättning på lördagsmaten. dvs fisk,ris o broccoli. Choklad till etterrätt.

Idag inget ridande. Skall ge hästarna och mej veckan off. Vilovecka alltså.

Idag blir de iställe kylskåp-kolla om vinbären ska plockas -hönshus behöver städas. Finns sysselsättning.

Iogurte tack Anna Andersson för fint kort