30 juni

05.38 Fikar. Vaknade 5 o undrade va de va idag. Jo Brunskogs Marknad. Ska ta hästarna dvs utsläpp och mockning först.

Igår va de stallet och red alla tre. Va OK att rida ute så de fick bli de. Iogurte….Mr Inte-ta skänkel direkt. Vill kunna rida serier utan att ”bara kunna rida serien ” Jag KAN klara 20 byten men jag vill kunna rida dem.Nu gjorde han 11 så jag var med i ridning,på tygeln,isadeln osv…. Man har en jädra förmåga att kompromissa. Viktigt o tänka på när man rider: När spricker de och förhindra de. Jo kanske som för Iogurte. En liten tempo/ form ändring in på diagonalen. Ja vi kan klara men när de är färdigt är varken form eller bärighet kvar.

Festus lite lika. Men på andra sätt och ställen. Odi lite slapp efter sin veckovila men snäll.

Åkte en snabbis till Karlstad för att införskaffa 2 BH. Tappat den bästa tävlingsbh…känns som i Vansbro så den kanske ligger i nån väska i nåt hörn. HIttade 2 på Rea. En på Hööks där jag oxå hämtade stigbyglar jag beställt. Helt vanliga….bra pris.

Hemma och gjorde 6 matlådor. Flyttade en hage. Ut o förberedde kvällen och hade lektion.

Har sett de sista dagarna att jag sett skitig ut på ögonlock o tog nu en tops o börja tvätta. Gikc inte bort. Förklaring att jag ”Kännt” nåt och ögat stört mej. Kanske av mina älskade ögonfransar och limmet??

Lägg märke till det vackra ögonbrynet….