29 juni

06.05 Fikar. Varit uppe en stund. Gick ut för att hämta en hink som stod utanför vid trappan -för att lägga i blöt ett par linnebyxor. Får då se en av stona vara utanför hagen. Staket trasig. Fick lösa de innan byxproblemet.

Igår stalltjänst,klinikbesöket , lagade/förstärkte hage tillsammans med Birk samt fixade skarvslang till bevattningen.träningar,lunchfodring och red sedan 2 hästar. Egen lunch 15.00 Gjorde skinkpastasås/matlåda och en ugnspannkaka.

Kvällsfodring. En inställd träning som fick punka.

Vad blir de idag då? Jo jag ska rida . Igår va de fokus på små saker. I den meningen mkt skritt o grundlydnad.Ska fortsätta idag.

I helgen med till Brunskog. Avbrott i vardagen MEN denna gång svårt med ingen människa på gården.. Får försöka lösa detta.

Behöver lösa min situation än en gång.