18 juni

06.05 Fikar . Kokt rabarberkräm…Stressad igen. Vill göra planka,va i stallet 6.30 ,rida 2 st innan 10. Så är de men jag ska försöka hinna……

Att de är varmt nämner jag inte men kan säga att jag hade ridstövlar på från 8.00 till 16 igår. Red….hade programridning o red…flyttade hö mm. Hahahahhah Hade en röd ros på ena vristen. Kanske värmeslag.

Red 3 och de gick rätt OK alla tre. Ett helt gäng med superbra Björkisar var här o fixade utebanan. Rensade o fixade. Målade o planterade. Samtidigt eller oxå så körde vi en programträning . De som rider för Björkis utan kostnad. Vi grilla oxå korv

Flyttade ston till mer gräs. Idag ska jag organisera meny till midsommar. Har redan börjat handla. Vilka snittar som ska göras. De är roligast. Hoppas alla anmäler i så bra tid som möjligt.

Nu måste jag sticka. ( Tror jag fått inflammation i en axel. Svårt m kläder av-töligt)