12 juni

06.13 Fikar. Hemma i stolen igen. En helg då jag åkte 15 fredag o va hemma 19.30 igår.

Sammanfattat kom till Vansbro vid 18 efter ha gjort 2 stopp på vägen. En tankning o en köpa strumpor(som jag hade glömt) Installerade hästarna och red dem båda på kvällen. Glömt mitt eget käk förutom 2 yogurt o en ostmacka som jag tog till kvällen. Bäddat i hästdelen. Somnade tidigt.

UPp halv sex och jag red båda innan 8.00. Jag åt sedan frukost i egenskap av domare och började döma 8.30. Dömde till bortåt 14 och skulle sedan starta vid 16 nånting. Festus debut i Intermediare I.

Kändes ngt styv.. försökte jobba på men han ”dummar sig inte” när han blir lite spänd eller vad de nu är utan spänner sig inifrån liksom. De va insekter stora som möss som härjade friskt. Festus är görkänslig i huden(svart?) och undrar om en sån liten helikopter förirrade sej in i ljumsken på nåt vis. Inte skylla men galoppen o byten är ju en paradgren. Rätt bra flyt ändå fram till saxen där gjorde han ett konstigt byte till vänster….där han liksom slår till med framben(ser på film) Sedan är de ökning och treorna. Gick super till sista som är till vänster då gör han nåt krum igen o vis missar, tror t.om de blir ett snabbt avbrott. . Klarade resten och 65.8% . 7 på piruetter. Superduktig.

Iogurte ut sedan. Laddad o spänd. Svår att få stadig. Kan dansa med benen men svårt med stabiliteten när han r så spänd. Han är liksom spänd inne i huvet på ett roligt sätt på nåt vis. Rider in o vet inte om jag ska ta mej fram till X. Laddar på som bara den uppåt. En galopp i framridning…..TÖLIGT

Känns bökigt. Får dock 6-6.5-7 på piaff passage grejerna vilket är SÅ bra. Gjorde för många ettor och klarade piruetter . 63% nånting

Start nr 2 för Festus var han bättre. Fick 8 på treorna denna start ngt sämre piruetter men kändes bättre. 66% nånting.

Iogurte mer normal , en domare hade mej etta!!!!! på 65%. Mkt stadigare i kontakt. Satte serier och hyfsad P&P. 62.8 och missade placering m 0.01%.

Denna vecka är fullspäckad. Ingen ridning idag men mkt annat fix inför tävlingarna.