9 juni

05.46 Fikar.Sovit som en stock. Efter att ha lagat hagar o grejat åkte jag mot Christinehamn-Örebro-Karlskoga x2 Christinehamn. Lång dag som landade hemma i att vattna blommor ute kl 21.45 Puh.

Sket i att äta kvällsmat…hade ätit under dagen ….Halloumiburgare vid 11.30 macka vid 15……..godis för 14 kronor. + en macka o vatten 19.

Idag blev de två återbud som egentligen mer än ekonomiskt inte gjorde nåt. Ska rida mina på morron, träning 10 packa, examen Birk…..kyrka -käka m familj-träning -packa o åka till Vansbro m 2 hästar. Ingen blir med.

Kommer nog kännas skönt när jag väl är iväg. Dömer 8.30 i morron bitti o tävlar em.

Nu börjar verkligen nedräkning till tävlingen här hemma. Planera käket. Handla. Städa hus….planera husvagn.

Blev kontaktad av Surahammar som hade panik närsta helg. Återbud på domare. Fre/Lör. Vi har grejer här hemma lör/sön med städ o programträningar. Jag va duktig o kämpade för att inte säga JA till allt. Bara fredag hahahahahahaha.

Kommer o avboka mitt äckliga tandläkarbesök torsdag en andra gång. Fick en provisorisk lagning i januari som de tycker ska rättas till….. funkar bra tycker jag. Men kan väl vänta till efter midsommar.