13 maj

05.28 Fikar. Börjar bli varmt på natten. Får se över täcken. Igår var de en mötesdag och red inget.Vårdcentralen och sedan ett tillbakabyte av sadel. Hade ”Actors sadel” på bytes men vill byta tillbaka. Han hade en Macel. Efter de var de läkarintyg för förnyelse av lastbilskortet. Gick bra. Gick igenom så att säga.

Efter de lite trevligt möte över en lunch med 3 väninnor och till viss del jobbarkompisar och info-delning. EFter de va de möte på Folkuniversitetet gällande arbetsprövning. Bara o hitta dit va en utmaning. Kl 15 hade jag första träningen här hemma o höll på till 19.

Birk hade fixat Tacos, handlat o allt.Glömde mitt quornfärs och improviserade(vilket jag gillar) hackade isönder en vego-schnitzel ist.

Masked Singer o sedan sänga innan 22.

Nu blir de gymma på golvet. Häst/stall och rida 2 st. Träning o sedan iväg för en träning i Karlskoga på vägen mot Uppsala. Middag i kväll och i morron döma i Vallentuna.