14+15 maj

06.09 Fikar. Vaknade ,gick ner o hällde upp kaffet…gick upp o får se Floki-en 2 åring utanför betandes. Häller tillbaka kaffet,går till stallet fodrar kraftfoder o tar med en hink med pellets. Fodrar i alla krubbor…ropar o öppnar där han rivit o grejat. Springer in igen. MEN tror de kan va Lynx som jagar honom. Gräset lockar nog men hon va inte snäll med han.

Snart bete= skönt.

Lördag blev produktiv. Mockade,red 2 hästar 2 träningar hemma som blev en träning så jag hann duscha. Avresa 12.30 till Karlskoga och sedan Vintrosa. STyrde därefter mot Uppsala. Framme vid 18.30 ,käkade och kollade Mello. Iallafall fram till Loreen då vi la oss.

Promenad morron och sedan Vallentuna. Kort dömning men trevligt som vanligt.

Hemma 20.00.

Idag blir de rida fm. Ordna för kycklingar som kläcks ons. Lite hagfunderingar o några träningar ikväll. SKa rensa o fixa i garderober gällande domarkläder.

I morron ska jag o Birk på stan. Köpa kostym. Han har börjat fiska igen(skönt) ville till fiskebutik……absolut.

Veckan är kort på ett sätt. Torsdag träning i Arvika-program. Fredag börjar dömningen i Grevagården Skövde redan strax före lunch. Dömer i dagar 3 och domarkurs på em söndag som en härlig final. hahahahha