10 maj

06.03 Fikar. I den underbaraste tid av alla. Början på våren. Stanna upp…njut. Tyvärr gör man inte de.

Inte tillstymmelse till huvudvärk. Inte denna morron. Efter en dag med rida tre hästar….åka o köpa hästmat….ha en träning i Karlstad 11……åka till Uddevalla. Stannar köper kattmat på vägen. Uddevalla till 21.30 Hemma efter midnatt efter en ganska dryg hemresa ….kämpa mot trötthet o glömt glasögon.Vaknar halv sex. NOLL huvudvärk. Så de är inte stressrelaterat på de viset iallafall.

Gött är de.

Hästarna gick fint igår. Funderar på ett lätt pass idag igen fastän jag tänkte inte för jag ser fredag kan bli knöligt. 3 möten o träningar här hemma. 8.30+11.30+13.30 Möten. Hinner en på morron iallafal.

Idag hemmavid. Fixa med detta hö. bl.a Jag har ju slut. håller på o fixar småpartier och de börjar sina även där. Alltså en storbal som kostar bortåt 900 är ohållbart.