9 maj

05.35 Fikar. Vaknade 04 med värsta huvudvärken. När jag va ut med hundarna höll jag på o kräkas…..Som en värsta baksmälla men med tanke på konsumtionen(en cider lör kväll) så avskrevs de.

Igår red jag tre hästar. Iogurte seg när han vilat ,denna gång 2 dgr. Tuffade igång o blev OK Festus fin och Odi fin.

Var klar vid 15 då lunchade jag Fiskpinnar o hårt brö. Skalade potatis och gjorde mos till korvar som va kvar från tävlingen. Fixade med tävlingen vi hade. Betalade ut lite grejer.

Ser framåt mot Midsommar. Ska börja beställa täcken i god tid. Blir ju en del.

Idag ska jag rida innan 10 för sedan bär de av mot sydligare breddgrader nämligen Uddevalla. Hemma sent så vill nån ringa så är jag i bilen 21 och framåt.

Tror dessutom min ganska bra bok tar slut på nedresan…..

SKa jag skriva om livet i sig undrar jag??Det är svårt…när de kommer till en själv. Lätt att råda och se andras möjligheter osv. Man önskar den där ”Vågskålen” kunde infinna sig. Man kan kanske tycka rent matriellt är de bättre än nånsin. Hästar ex vis. Vilka fina ….

Rent själsligt är de knepigt. Man behöver påfyllning. Av kärlek, ömhet och positivism av diverse slag. Handlar inte om en alltför stor räkning eller man slår i knät utan de andra.

Grejen är när de är tomt är de inte alltid lätt att glädjas. När de är tomt är de inte lätt att samtala med negativ klang. Man orkar inte hantera liksom. Man möts inte…Nån ringer ex vis….. säger 3 negativa saker inom 1 minut. Då orkar jag inte. Finns ingen sympati liksom Det är inte så att man inte kan prata om allt möjligt men …..Detta var ett exempel som kanske blir konstigt ur sitt sammanhang.

Jag är absolut ingen perfekt människa. På någe vis. Försöker dock träna på att se andra…vara snäll och försöka förstå.

Har svårt för ältande. Runt mej finns en del ältande… ältande brukar vara saker man definitivt INTE kan påverka. Man fastnar …Ältande suger oxå kraft och tillför inget.

Idag blev detta en djupare variant av en ibland ytlig…

Nu blir de rida av….