12 April

05.44 Fikar. Vet inte om jag berättat om Påskhelgen. Nu har de ”fejdat” ut lite men i stort kan jag säga att Grand Prix debuten för Anki A gick kalas. Vissa saker bättre än på hemmaplan piaff ex vis o några missar. Gav mersmak.

Träningar trevliga. På hemvägen när jag hade några längs E18 typ Kristinehamn/Karlskoga så ade jag dock så jvla ont i kroppen mest rygg. Det var från att i 3 dagar suttit i bilen,stått i manege och inte mockat 10 boxar eller ridit 3 hästar. Att inte röra sej mer när man är van är inte bra. Börjar rätta till sej nu..

Igår red jag Odi på utebanan. Vi hade staket o musik. Jätteduktig. Men oj så ovant de är att rida en femåring i ett program…så vingligt Har ju 2 rätt stabila o jämföra med o de känns verkligen slingrigt. Behöver oxå vara ödmjuk mot han då jag tycker han ska göra vissa saker som de andra gör. Gå rakare speciellt.

Igår en tur till stan m Birk .Jag hade köpt en klocka till han och den var för stor. Svår att ändra. Urmakare i stan fixade. Jag passade på att köpa en klocka till mej. Att alltid behöva dra upp mobilen är görtöliigt. Kanske inte de tydligaste siffror men den va 70% och landade på 89:-. De gäller att kosta på sej.

Lite fix med tävling o annat i kvällningen.

Idag blir de rida de andra två och nån träning.

I morron ska jag vara testpilot på ett blekmedel….samt klippning. Spännande. Johanträning på eftermiddag.