11 april

06.13 Fikat färdigt. Suttit m startlistor mm. För varje år måste jag träna in mej på att göra ändringar osv i systemet Equipe. Prova liksom. Men nu gick de.

Igår red jag 3 st på fm. Alla ute o alla gick fint.

en intressant analys. Vad är viktigast??? Jag är helt inne på KBT terapitänket att man får träna på att tänka rätt. Lätt o vända på saker o tänka fel eller fokusera fel.

Varför tittar alla på mej när jag är på afären??? Är de för jag har morgonrock under jackan eller är de för jag är asläcker??? Bara o välja. Vilket tänk är mest bra liksom??? För mej??? Jag kommer ändå aldrig kunna påverka en annan människas tänk till fullo.

Inte en jättebra liknelse men den va kul. Nån rider ens häst…..Hur gick de säger jag??

Bra men önskar lite mer in i ex vis vänster tygel…….

Jag rider och tänker de första jag gör. Men ta skänkeln…..fram till handen……går emot skänkel….. hit o dit. GÅ rakt fram osv…. Inget är ”fel” men vilket är mest konstruktivt???Tänker man först på de framför sadeln?? Njae. Om den inte skenar förstås…..

Kan säga att just i detta fall tänkte jag inte alls på tygeln när jag red detta pass…

Tål att tänka på. Vad är viktigast….. Nåja. bannan börjar likna en tävlingsbana. Idag ett stadsbesök för att fixa ett armband till Birks klocka.