9 feb

05.42 Fikar. Ett sätt att definiera lycka för mej,klart de finns en massa men en sak är: Att göra saker utan att titta på klockan. Det kommer jag ihåg att jag o Birk pratade om på Aruba. Å andra sidan gillar jag både stress och att göra mkt på kort tid . Om jag kan dela upp de. Som de två senaste eftermiddagarna.

Jag skojat i stallet o sagt jag är kompledig. Gått in strax efter 12. Igår red jag 4 hästar,mockade osv. SEDAN kunde jag gå in o va ledig.

Äter och funderar på vilket projekt de blir…….Byta sängkläder i Birks rum(han gör själv om jag ber)..tvätta….göra nåt på datorn. Hyllorna i tvättstugan där de står assistenter(maskiner) batterier,mediciner,glödlampor,termosar, o gud vet vad. Rensade.

Vattnade blommor. Tog rätt på några doftljus där veken lagt sej(ljus) ”lagade dem”Bytte lite batterier…Lagade klyftpotatis till köttet som fanns kvar. Koka ett ägg o mosade m kex o gick till hönsen. Tänkte på kycklingar. De blir ju hungriga till slut.. mm. Utan nåt som jag skulle hinna innan kl…….

Annars är de saker man ”ska till” eller behöver bli klar innan”. Skönt.

Idag möte 15.00 och i morron kliniken 9. I helgen träningar Karlstad o Hagfors. Kommer inte o kunna gå på inspirationsdagen på Hennickehammar då jag redan innan datum spikades va bokad i Arvika på programträning. Idag ska jag rida 2 innan lektion 10.