8 feb

06.09 Fikar. Sovit tråkigt helt enkelt. Ont i huvet.

Skön dag igår. Stalltjänst och red Iogurte. Kl 9 kom Jocke o vi tog in mammor & föl. Red två hästar till. Under tiden jag red verkades föl klart som var jätteduktiga . Släppte ut igen.

Jag tog kompledigt efter lunch och var inne. En av mina favoriter. En rätt bra ljudbok i lurarna. Provade 4 st innan jag hittade en bra igen. Lunchade m Lars innan han drog på jobb. De fick bli älgentrecoten som jag lagade samt klyftpotatis-sås o gele.

Duschade. Började städa i sovrum bl.a I detta hus kan man städa dygnet runt om man vill….så rörigt. Därför är de svårt att beskriva känslan när de blir ”normalt” så som de flesta har de. Allting är relativt. Jättenöjd. Helt plötsligt blev de gardiner i sovrummet oxå. Till morsans magont. Hon tycker jag är slarvig. Jag ÄR slarvig. Men jag har en tanke i slarvet.

Grejade lite m annat och städade sedan nedre toan o dammsög huset. På kvällen blev de hönsvård. Tror hönan som flyttades för hon ruvade har fått nån kyckling. Satte värmelampan närmare henne och ordande till de . Spännande. Inte optimalt o få kycklingar nu men de va kul hon ville ruva.

Idag ska jag rida 4 st. De är skönt när man kör löpandeband ridning.