7 feb

05.55 Fikar. Plusgrader ute… igår minus 14…. de gäller o hänga med i svängarna. Igår var de ju kallt. Efter mkt övervägande så tänkte jag rida Iogurte. Har ett ulltäcke som man kan ha under adel som vojlock/täcke som jag la på. In i manege. Tänkte ha på lina nåt varv så jag såg han inte fick panik(man vet aldrig med Iogurte) Nej de gick bra. Satt upp och fick inte i stövlarna i stigbyglarna. Gahhhh

Så kul de skulle bli utan ..i kylan. Har ju lämnat in vinterridstövlar på lagning så jag hade de där termogrejerna. Satt av o linade lite till.

Hahha Sedan va de ett möte 11 i stallet . Möte 13 i stan… hade i bakhuvet dessa stövlar som skulle hämta ut men de stannade i bakhuvet. Glömde. Fixade fransar när jag ändå va i stan. Handlade…hämtade Skrutt hos Lars som var i Vallargärdet nånstans på jobb. De hade varit hos Marika i Kil för tandstensfix. Hem o bytte om och hade lektion 16.45. Kvällsfodrade

Gick in….tog rätt på entrecote älg som varit i slowcookern. Ingen hann laga annars. Gjorde sås….alldeles för mkt men så blev de. Satte in klyftpotatis i ugnen. Lagade en skink och gorgonzola sås till pasta.

Ett paket påläggsskinka från ”snik-disken-går snart ut” eller smartdisken. Hade en bit ost kvar. Blev en sås. Bra. Gilar den disken. Man fr dessutom lite variation i maten.

Själv åt jag min grönsaksröra med två hårda mackor.

Birk gillade maten …tur.

Idag blir de rida 3 på fm och hovis ska ta fölisar bak.

Såg dokumentären o Lee. Snyggsnickarn som blev tjej. Starkt filmat. Väldigt utlämnande men så bra.