31 dec

06.34 Fikar. Lättare huvudvärk som troligen kommer av ett glas för mkt Prosecco igår. Hade ett nyårsfirande med mamman till en av Birks kompisar. Käkade o pratade. Jättetrevligt. Blev hämtad enl beställning kl 22 av Lars.

På dagen var de så skönt. Red alla hästarna på utebanan. Nu har jag ridit mer dagar i sträck än vad jag normalt gör men de har funnits tid och lust. Planen va att inte rida idag eller i morron . Men kanske blir nåt då man säkert kan rida ute idag igen. Bara för att liksom.

Manegeunderlaget ska fixas under nyår. De blir skönt.

Så nu blir de stalltjänst och hemmadag.

Handlade till Nyårsmaten. Menyn för hastigt o kanske inte så lustigt bli Toast Skagen-ugnsbakad lax m gräslökscreme och rabarbercheesecake till sist.

Måste nog börja odla…har ju gjort lite nån gång. Gillar att odla men tiden…… har palla o grejer. Vill man laga mat kan man nästan inte köpa örter o grejer. Det är dyrare än råvaran typ.

Gräslök 20 gram kostar 21 kronor. Man kan tänka sej kilot?? Dillen liksaså. Nåt år odla jag o frös in .

Småpengar o tjafsa om . Jag har kommit på att jag iallafall har större tendens att faktiskt tjafsa/störa mej på småsaker än större saker.

Hahahah.

Kanske för jag gladeligen kan äta stekt potatis o stekt ägg i en vecka vilket är relativt billigt. Så köper jag detta och det blir 65:-