30 dec

06.21 Fikar. Inget reseskrivande nu. Sen. Gjort för mkt annat nu på morron. Igår red jag 4 hästar igen. Kändes bra. Gled o handlade på em . Det var faktiskt grusat när jag skulle hem o de va tur de.

Hade en matlagare-em. Det blev ugnsfalu..ris . Kyckling i currysås. En massa lådor. Älskar när billighetsdisken får bestämma vad man ska laga. Halva priset för varan har kort datum. De har ju inte ens gått ut…..Köpte fil o kvarg som går ut om 2 dgr som dessutom står sig fler dagar efter de. ENda jag kan va noga med är kött/fisk o kyckling. De andra går ju ut när de går ut liksom. Lagar man köttgrejerna mer eller mindre med en gång.

Läste om nån som handlat i den disken. Totalt råvaror till matlådor 1 månad 350:-dvs 20? st…. Så bra.

Annars skiter jag oftast i va de kostar om jag vill ha nåt .

Idag blir de rida igen. Inte mkt träningar nu. Antingen så har folk inga pengar,orkar inte,halkigt,tröttnat på mej…tar tag i de o jan. Anledningar kan va många. Me tror mest på pengar/orkar inte-motivation.

Kan man inte underhålla träningen hemma är de inte mkt värt tänker man ju. Så tänker jag iallafall.